Шановні відвідувачі, ми вирішили кардинально змінити дизайн сайта. Від тепер Ви зможете завантажувати власні фотографії на сайт, залишати коментар до них. Завдяки зміні хостіга, сайт на багато швидше відкривається. Дошка оголошень тепер розміщена на сайті, а не на форумі. Форум також оновлений. Єдина незручність, ми просимо Вас ще раз зареєструватися на сайті. Чекаємо на ваші пропозиції що до покращення та відгуки про оновлення сайту.
ну що, земляки, коли я захожу в ПУСТИЙ магазин, то після мене створюється черга..................
не сьогодні, через місяць, через 3............. Ви будете міняти "движок" сайту, щоб встигав обслуговувати потрібну кількість користувачів..............
удачі Вам!!!!!!!!!!!!!
початок буде тяжкий, але перспектива Є!!!!!!!!!!!!!!
Додано (25.04.2008, 19:27)
---------------------------------------------
а те що така тема з'явилась в Ульяновці - та то мову просто віднімає................
Все буде добре. Люди потихеньку сходяться
і це головне Не схожу с ума, не сплю до темна
Я стою на мосту, позади стена
В голове война, мысль лишь одна
Все что выпало на долю выпито будет до дна.
Такие времена, натянута струна, но все меняется
Значит теория верна....
Вже ніяк.Активна фаза роскрутки сайту завершилася ще в кінці минулого місяця.Використовувались різні способи,від банальної розсилки по ICQ,до платної розкрутки.
Друзі,є така пропозиція.Створити в фотоальбомі розділ "Ретро-фото".Для старих фотографій нашого міста та його мешканців. Як ви важаете,чи є потреба в такому розділі? Чи буде він цікавий для наших відвідувачів?